DESPRE NOI

Conceperea acestui birou de arhitectura are in spate un lung sir de pregatiri venite sa sprijine calitatea superioara a serviciilor noastre de arhitectura si printare. Echipa noastra este formata din doi arhitecti cu studii finalizate si numerosi colaboratori pe partea de instalatii si structura. Incercam sa lucram cu cei mai buni pentru a va satisface cerintele cat mai prompt. Oferim servicii de arhitectura si printare pe formate mari, la calitate superioara datorita echipamentelor noi, de ultima generatie. Intelegem nevoia dumneavoastra de a realiza ceea ce va propuneti la standarde inalte, astfel ca venim in intampinarea cerintelor cu entuziasm, dedicare, seriozitate si profesionalism. Tot ce trebuie sa faceti este sa investiti incredere in serviciile noastre, atat in cele ce tin de arhitecura cat si in cele ce tin de printare, iar noi vom incerca sa ducem alaturi de dumneavoastra la bun sfarsit proiectele pe care le aveti. Va oferim servicii complete de la intocmirea documentatiei pentru obtinerea autorizatiei de constructi, proiecte de arhitectura peisagera, relevee, pana la printare, scanare, pliere si indosariere formate mari.

Suntem o echipa tanara iar telul nostru este sa crestem alaturi de dumneavoastra,ca parteneri de incredere, incercand sa devenim tot mai buni cu fiecare proiect in parte.

Serviciile noastre complete de arhitectura si printare le gasiti detaliate in ramura Servicii  a sitului nostru.

Deasemenea va invitam sa ne cunoasteti mai bine si prin intermediul paginii noastre de facebook  unde gasiti articole interesante si utile despre arhitectura dar si noi tendinte si materiale in printare.

Pentru o mai buna comunicare va rugam sa ne contactati la unul dintre numerele de telefon afisate in adresele noastre de mai jos, sa intrati in ramura Contact  unde ne puteti lasa un mesaj sau de ce nu, va  asteptam sa ne vizitati la sediul nostru unde putem discuta indiferent de care dintre serviciile noastre de arhitectura sau printare  aveti nevoie.