SERVICII

1. Servicii de consultanta in arhitectura
Biroul nostru de proiectare va ofera servicii de consultanta in vederea realizarii proiectelor de arhitectura, dar si consultanta in continuarea proiectelor deja incepute. Ne dorim sa va reprezentam cat mai bine interesele si sa gasim pentru dumneavoastra cele mai bune solutii astfel incat proiectul derulat sa devina unul de succes. Pentru a va putea oferi acest serviciu va rugam sa ne trimiteti un mesaj cu datele dumneavoastra si cerinta si noi va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.

2. Proiectare de arhitectura
Ne dorim sa fim alaturi de dumneavoastra inca de la inceputul proiectului. Astfel ca va oferim o gama larga de servicii de proiectare de calitate superioara, la preturi competitive si cu termene scurte de executie. Dispunem de programe noi, licentiate care  ne permit sa va oferim servicii de proiectare sigure si profesionale.

Pentru orice informatii din domeniul proiectare de arhitectura va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email si vom stabili o intalnire in care sa discutam detaliile pentru a va putea raspunde cu promptitudine la cereri.

3. Proiectare peisagera
Serviciul nostru de proiectare peisagera vine in intampinarea celor ce doresc sa isi amenajeze gradina sau orice spatiu din jurul cladirilor dar se adreseaza si celor ce vor sa proiecteze parcuri sau spatii publice. Suntem deschisi si va putem oferi solutii si idei pliate pe cerintele dumneavoastra.

Pentru orice informatii din domeniul proiectare peisagera va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email si vom stabili o intalnire in care sa discutam detaliile pentru a va putea raspunde cu promptitudine la cereri.

4. Planuri si desene tehnice de arhitectura
Pe langa ideea de concept a fiecarui proiect mai este nevoie pentru finalizarea acestuia si de suportul altor discipline conexe.  Noi va oferim posibilitatea realizarii unui proiect de la faza de concept pana la faza de autorizare incluzand ramurile conexe( proiect de instalatii, proiect de rezistenta, etc.).

Dispunem de programe licentiate ce ne ofera posibilitatea de proiectare dupa standardele actuale.

Pentru orice informatii din domeniul proiectare si desene tehnice de arhitectura va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email si vom stabili o intalnire in care sa discutam detaliile pentru a va putea raspunde cu promptitudine la cereri.

5. Solutii de prelucrare formate mari A0+ : printare, scanare, pliere, indosariere.
Biroul nostru de arhitectura ofera atat birourilor de proiectare din tara cat si celorlalte discipline servicii de:

  • printare albnegru sau color  pe formate mari pana la A0+;
  • printare formate A5, A4, A3, A2, A1 pe suport de hartie CAD, carton sau glossi;
  • printare bannere indoor, fleyere, sistem RollUp;
  • scanare pentru formate incepand cu A5 pana la A0+;
  • multiplicare albnegru sau color – format A5 pana la A0+;
  • pliere documente formate mari – format A3 pana la A0+;
  • printare si taiere carti de vizita;
  • indosariere cu spire metalice sau de plastic – format A4, A3;
  • Finisare documente – format A5 pana la A0+.

Deasemenea oferim si arhivare pe suport optic ( CD, DVD, Blu Ray) a lucrarilor de proiectare dar si a tuturor fisierelor de care aveti nevoie.

Dispunem de aparatura noua de ultima generatie de la firmele: HP, Xerox, Colortrac, pentru a reusi sa va oferim servicii de proiectare si printare la inalte standarde de calitate.

Pentru a beneficia de oferta noastra completa de proiectare si printare si detalii despre aparatura va rugam sa descarcati fisierul PDF de pe situl nostru.